Fethiye'de 19 yaşındaki İsmail Canözü, ormanlık alanda bulunan çoban evinde av tüfeği ile kafasına ateş ederek canına kıydı. Canözü'nden geriye sosyal paylaşım sitesine yazdığı, "Bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz. Hayatım ne kadar karanlık olsa da, kefenim beyaz olacak ya işte bunu bilmek bana yetiyor” mesajı kaldı.
Edinilen bilgiye göre; Seydikemer’e bağlı Yakabağ köyünde ikamet eden ve Fethiye’deki bir aperatif salonunda çalışan İsmail Canözü'nün (19), akşam köydeki evine dönmemesinden şüphelenen yakınları, durumu jandarmaya haber verdi. Yakınları tarafından ormanlık alanda aranan Canözü'nün cansız bedeni köye 10 kilometre mesafedeki oranlık alanda bulunan çoban evinde bulundu. Babasına ait otomatik silahla kafasına bir el ateş ederek intihar ettiği tespit edilen Canözü'nün ölmeden birkaç saat önce “Kafama sıkarım” şeklinde bir arkadaşına mesaj attığı öğrenildi. 
Acı haberi alınca çoban evine gelen gencin yakınları sinir krizi geçirdi. İsmail Canözü’nün cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp’a gönderildi. Bölgenin yolunun çok kötü olması nedeniyle cenaze otosu ve diğer araçlar güçlükle ilerleyebildi. Zaman zaman araçlardan inen vatandaşlar, cenaze otosunu ittirerek ilerlemesini sğladı.
SOSYAL MEDYADA ÖLÜMLE İLGİLİ SÖZLER PAYLAŞTI 
Bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen İsmail Canözü’nden geriye sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı, "İnsan sevdiğini üzmez gardaş”, “Varsa genç yaşta kefen giymek, geri vites nedir bilmez bu yürek”, “Sen değil gardaş seni bu hale getirenler utansın. Bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz. Gideceğimiz yer kara toprak. Hayatım ne kadar karanlık olsa da kefenim beyaz olacak ya işte bunu bilmek bana yetiyor” mesajlar kaldı.
İntihar eden İsmail Canözü'nün vatani görevini yerine getirmek üzere 2 ay sonra askere gideceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.