Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD), İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Memur-Sen Denizli İl Temsilciliğinin işbirliğinde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde düzenlenen kermeste hayırseverler tarafından hazırlanan el işi ürünler ve yiyecekler satışa çıkarıldı.

Genç Memur-Sen Denizli İl başkanı Yasin Karaman, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, derneğe üye kadınların evlerinde yaptıkları gıda ve el işi ürünlerin kermeste satışa çıkarıldığını belirtti.

Kermesten elde edilecek gelirin Denizli'deki yetim çocuklara verileceğini ifade eden Karaman, kermese halkın ilgisi göstermesine beklediklerini söyledi.

Öte yandan geliri yetim çocuklara bağışlanmak üzere düzenlenen kermesin açılışından önce, MEDENİYAD, İHH ve Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idama mahkum edilmesine protesto etti.

Genç Memur-Sen Denizli İl başkanı Yasin Karaman, yaptığı konuşmada, Mısır'daki Müslüman kardeşlerine açık desteklerini, dualarını, yardımlarını ve bütün insanlığa olan şahitliklerini yerine getirmek için toplandıklarını ifade etti.