Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayının hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneğini bu yıl da sürdürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan boyunca vatandaşları yine aynı sofrada buluşturacak. Her gün bir mahallede Denizlilileri iftar sofrasında bir araya getirerek ramazan ayının manevi ikliminde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, mahalle iftarlarının yanında günde 5 bin kişinin iftar yapacağı Ulu Cami yanındaki alanda kurulan iftar çadırında da hizmet verecek. Oda ve hayırseverlerin katkılarıyla iftar verilecek çadırda her gün çorba, sıcak yemek, pilav ve tatlı olmak üzere 4 çeşit yemek ikramı yapılacak.

Başkan Zolan, her gün vatandaşlarla bir araya gelecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 ayın sultanı ramazan ayı ile bir kez daha buluşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Bereket, barış, kardeşlik ve bütün güzelliklerin yaşandığı bir ramazan ayı olmasını diliyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu yılda her gün 1 mahallede iftar vereceğiz. Ramazan ayında vatandaşlarımızla aynı sokakta, aynı sofrada buluşmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizde, yaptığımız çalışmaları anlatacağız ve vatandaşlarımızın bizden isteklerini dinleyeceğiz. Denizli’de güzel bir ramazan geçireceğiz" dedi.

İftar çadırı her gün 5000 kişiye hizmet verecek

Mahalle iftarlarının yanında Ulu Cami yanında kuracakları iftar çadırında da her gün 5 bin kişiye hizmet vereceklerini kaydeden Başkan Zolan, "Orada da hayırsever iş adamlarımız sponsorluğunda ramazan boyunca yemek vereceğiz. Organizasyon bizden destek iş adamlarımızdan olacak. Ramazan ayını vatandaşlarımızla doyasıya yaşayacağız” dedi.