Toplantıya GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Abdülkadir Demir Aydın Valisi Kerem Al, Muğla Valisi Fatih Şahin, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş katıldı.

   Toplantı, Denizli Valimiz Abdülkadir Demir’in açılış konuşmaları ile başlarken, Ajansın açıkladığı 2012 Mali Destek Programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verilmesi ile devam etti.

   Toplantıda, Ajansın açıkladığı programlar ile bölgede önemli sorunların çözümü için fırsatlar sunduğuna değinilirken programlar kapsamında paydaşlardan gelen geri bildirimler ve öneriler Yönetim Kuruluna iletildi.

   Ajansın 2012 Yılı Ara Faaliyet Raporu, 2013 yılı Bütçe ve Çalışma Programı ile 2013 yılı mali destek programlarının görüşüldüğü toplantıda, Ajans geçmiş dönem çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Bunun yanında kurumun önümüzdeki dönemde bölge tanıtımı ve bölgeye yatırım çekilmesi için yapacağı etkinlikler üzerinde durulurken, Ajansın uluslararası anlamda diğer Ajans ve bölgesel kurumlar ile bağlarını güçlendirmesinin bölge için olumlu sonuçlar doğuracağının altı çizildi.