Denizli’ye ”Gaziantep Lezzet Günleri” geldi... Cinkaya Sosyete Pazarı İşletmecileri Birol Karataş ve Şevket Balım ile Denizli Gaziantepliler Derneği tarafından organize edilen Gaziantep Lezzet Günleri etkinliği başladı. Gaziantep Lezzet Günleri stantları 19 Haziran Cumartesi gününe kadar tüm Denizlilileri bekliyor.

GAZİANTEP’İN TÜM LEZZETLERİ BEĞENİYE SUNULDU

Lezzet günleri kapsamında Gaziantep’e özgü ürünler Denizlili vatandaşların beğenisine sunuldu. Baklavalar, katmerler, kebaplar, baharatlar, peynirler, tatlılar, el sanatları ve daha birçok lezzet 19 Haziran Cumartesi gününe kadar Denizlililerle buluşacak.  

CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR AÇIK

Cumartesi gününe kadar 09.30 ile 21.30 saatleri arasında gezilebilecek stantlar, Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı üzerindeki Cinkaya Sosyete Pazarı’nda sergilenecek. Cinkaya Sosyete Pazarı İşletmecileri Birol Karataş ve Şevket Balım ile Denizli Gaziantepliler Derneği Başkanı Masum Demirel, çağrıda bulunarak tüm vatandaşları Gaziantep Lezzet Günlerine beklediklerini ifade etti. 

BU TÜR ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Cinkaya Sosyete Pazarı İşletmecisi Birol Karataş Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Kültürümüz çok geniş. Ülke olarak çok değişik lezzetlerimiz var. Arkadaşlarımız yerinden yöresinden kültürleriyle, lezzetleriyle geldiler. Bu lezzetlerimizin tamamını Denizli’de yaşatmayı çok seviyoruz. Bu kültürleri tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Pandemi kuralları çerçevesinde tüm Denizlilileri Cinkaya Sosyete Pazarı’ndaki Gaziantep Lezzet Günlerine bekliyoruz. Bu bir başlangıç bu tür etkinliklerimiz sürecek” dedi. 

HERKESİ CİNKAYA SOSYETE PAZARI’NA DAVET ETTİLER

Denizli Gaziantepliler Derneği Başkanı Masum Demirel ise “Uzun zamandır bunun hayalini kuruyorduk. Böyle bir şöleni Denizli’de yapmak istiyorduk. Bugüne kısmetmiş. Cinkaya Sosyete Pazarı’nın İşletmecisi Birol Karataş’a teşekkür ediyoruz. Ben tüm Denizli ve Gaziantepli hemşehrilerimizi Cinkaya Sosyete Pazarı’ndaki Gaziantep Lezzet Günlerine davet ediyorum” diye konuştu.