Muğla Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürlüğü, Denizli’de basın mensupları ile bir araya geldi. 
Meserret Sokak içerisinde bulunan tarihi Konyalıoğlu Konağı’nda düzenlenen toplantıya Muğla Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürü Cavit Okur, Şube Müdürü Erol Kütahya, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Muğla Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürlüğü’nün böyle bir toplantı düzenlemesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, “Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü konusunda sorunlarımızı ve taleplerimizi bugün bölge müdürümüze ileteceğiz. Böyle bir toplantı yaptıkları için bölge müdürümüze teşekkür ediyor ve bu tür toplantıların zaman zaman yapılmasını talep ediyoruz” dedi.
Ege Bölgesi’ndeki tüm illerin Muğla Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olduğunu ve basın mensubu arkadaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için bu tür toplantılar yaptıkları ifade eden Muğla Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürü Cavit Okur, “Bugün Denizli’deyiz ve sizlerle birlikte sorunlarımızı konuşacağız ve sizlerin sorunlarını dinleyeceğiz. Diğer yandan sizlerin kurumdan talep ettiği istekleri müdürlüğümüze ileterek, bu talepler konusunda ne yapılabiliri konuşacağız. Denizli basın konusunda gerçekten Ege’de önemli illerden biri. Son yıllarda basın dallarında yapılan yarışmada Denizli’den kurumlar katılıyor ve önemli dereceler elde ediyor. Bunun için sizlere tebrik ediyorum. Yakın zamanda yapacağımız kurslar ile de sizlere eğitimler vereceğiz. Bu konuda da katımlınızı bekliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından basın mensupları Muğla Basın Yayın ve Enformasyon Bölge Müdürlüğü yetkililerine taleplerini ve merak ettikleri soruları yönetti.