10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Denizlili gazeteciler,  Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Sümerpark AVM tarafından düzenlenen bowling turnuvasında bir araya geldi. Sümerpark AVM Joypark’ta yapılan 1. Sümerpark Medya Bowling Turnuvasına Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Sümerpark AVM Genel Müdürü Zorhan Sancar, Sümerpark AVM Müdürü Mustafa Süzen, Joypark yetkilileri ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü resmiyetin dışında farklı etkinlikler ile kutlamayı düşündüklerini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde dahi çalışan meslektaşlarımızı, bir nebzede olsa günün stresinden böyle bir etkinlik ile uzak tutabildiysek ne mutlu bizlere. Bizlere bu imkanı sağlayan Sümerpark AVM yetkililerinede çok teşekkür ederiz. Tekrar tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutladım” dedi.
Konuşmaların ardından takımlar oluşturularak bowling turnuvası başladı. Takımlar yaptıkları atışlar ile turnuvada birinci olmak için kıyasıya yarıştı. Yapılan turnuvanın sonunda 1., 2. ve 3 takımlara ödülleri düzenlenen tören ile verildi. Dereceye giren takımların ödüllerini Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ile  Sümerpark AVM Genel Müdürü Zorhan Sancar verdi.