Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti basın çalışanlarına bir kahvaltı verdi. Başkan Ümit Varol, basında sansürün kaldırılışının 107. yıl dönümü vesilesiyle, Denizli basın emekçilerinin Basın Bayramı'nı kutladı.
Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya gelen basın çalışanlarından bir kısmı kahvaltı yaparken diğer basın mensupları ise onları görüntüleyerek bu günü ölümleştirme çabasındaydı. Kamera ve fotoğraf makinelerini ellerine alan basın mensupları, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kayıtlara aldı.
Kahvaltıdan sonra Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Varol ve Basın Bayramı nedeni ile ziyarete gelen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca kısa bir konuşma yaptı.
Varol, “Basında sansürün kaldırılışının 107. yıl dönümü vesilesiyle, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanması gereken bu günü bizler anma programı olarak kutluyoruz. Son günlerde ülkemiz çevresinde yaşanan kötü olaylar nedeniyle çok iyi şeyler söyleyemiyorum. Bizleri bu günde ziyarete gelen, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’ya teşekkür eder, tüm basın camiamızın bayramını kutlarım.” dedi.
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ise, günün anlam ve önemine değindi. Karaca, "Özgür  düşüncesini kaleme alanların mahkum olduğu bir ülkede, kalemlerinizi özgürce kullandığınız günlerin pek yakında gelmesi dileği ile tüm basın camiasının bayramını kutluyorum." dedi.