Seviye Dergisi Dershaneleri öğrencilerini, farklı meslek gruplarından  önemli isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip ile Dr. Erdoğan Er, öğrencilerle buluştu. Dr. Er, sağlık konusunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Avukatta olan siyasetçi Garip ise, hem hukuk hem de siyaset üzerine gençlerin sorularını yanıtladı. Ülke gündemini değerlendiren Garip, ülkenin hem içeride hem de dışarıda iktidar kaynaklı sorunlar nedeniyle büyük sıkıntılar içinde olduğunu söyledi. Ülkenin geleceğinin bugünün gençleri olduğunu aktaran Garip, "Geleceğin yöneticileri olarak sizlere her konuda büyük görevler düşecek. İnşallah sizler Türkiye'yi her alanda büyütecek ve geliştireceksiniz" dedi. 
Öğrencilerin hukuk, siyaset  ve sağlık konularında merak ettikleri soruları cevaplayan Garip ve Dr. Erdoğan Er, “Bizi geleceğimizin teminatı gençlerimizle bir araya getiren Seviye Dergisi Dershaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz. Hakikaten öğrencilerimiz ülkede neler olup bittiğinin farkındalar. Sordukları sorular karşısında biz bile zaman zaman cevap vermekte zorlandık” dediler.   
Seviye Dergisi  Dershaneleri Kurucusu Mahmut Çatlık ise, “Öğrencilerimizin farklı meslek gruplarından önemli kişilerle buluşturarak, çeşitli konularda aydınlatıyoruz"Dershanemiz toplantı salonunda düzenlediğimiz etkinlikte Avukat Yusuf Garip ve Doktor Erdoğan Er’i öğrencilerimizle bir araya getirdik.    Av. Yusuf Garip Bey ülke gündemi ve hukuki konularda, Dr. Erdoğan Er de ülkemizin sağlık sistemi ve sağlıklı yaşam konularında öğrencilerimize bilgi aktardılar. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.