HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Acıpayam ilçesi Dodurga Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Önder Karakuzu'ya ait 45 SZ 218 plakalı park halindeki saman yüklü kamyondan alevler yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler yangına müdahale etti. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, kamyon kullanılamaz hale geldi. Saman balyaları da kül oldu.

Denizli'nin Çameli ilçesinde oynanan 2.Amatör küme 2.hafta karşılaşmasında deplasmanda Güzelyurtspor'u 9-2 yenen Dodurgaspor taraftarların Dodurga Mahallesi meydanında ki sevinç gösterileri esnasında patlattıkları maytaptan çıkan kıvılcımların, kamyonun kasasına sıçraması ile çıktığı önesürüldü.  İddialar üzerine jandarma tarafından olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. 

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA
Maçtan sonra Dodurgaspor Yönetim Kurulu tarafından kulübün sosyal medya hesabından konu ile ilgili yazılı açıklama yapılarak, "Bugün oynanan Güzelyurt-Dodurgaspor karşılaşmasının ardından elimizde olmayarak taraftarlarımızın sevinci sonucu üzücü ve tatsız bir olay yaşadık. Bilinmesini isteriz ki olayda  kasti bir hareket yoktur ve gereken işlemler yapılarak iki tarafında mağduriyeti giderilmiştir. Sosyal Medyada kişisel hesaplar tarafından yazılan yalan yanlış haberler bizi derinden üzmüştür. Taraftarlarımızın daha dikkatli olarak tahriklere kapılmamasını ve her zaman olduğu gibi centilmence takımlarını desteklemeleri en büyük temennimizdir" denildi.