Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğum günü olan 31 Aralık’ta “Araba almaya gidiyorum” diyerek evinden ayrılan ve 12 gün sonra İncirliova ilçesindeki dağlık arazide ölü olarak bulunan galerici Yılmaz Eser’in katil zanlısı Denizli’de yakalandı. 
Nazilli’de galericilik yapan evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Eser (49), doğum günü olan geçen 31 Aralık 2013 tarihinde otomobil satın almak için Köşk’e gitmek üzere Nazilli'deki evinden ayrıldı. Eser'in akşam eve dönmemesi ve telefonuna da yanıt vermemesi üzerine yakınları polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Aynı gün saat 14.00 sıralarında Nazilli Adliyesi önünde 4- 5 kişiyle birlikte beklerken görülen Eser’den aynı gün saat 17.00’de eşini arayarak, “1991 model bir Kartal satın aldım. Nazilli'ye dönüyorum” dedikten sonra bir daha haber alınamadı. Eser, 12 gün sonra İncirliova-Tire karayolunun 10 kilometresinde bulunan Kahvedağı mevkisindeki dağlık alanda ölü olarak bulundu.
DENİZLİ'DE YAKALANDI
Yılmaz Eser’in başka yerde öldürülüp cesedin bulunduğu bölgeye atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, soruşturma kapsamında Eser’in en son E.A. (50) ile görüldüğünü tespit etti. Teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, E.A’yı 2 gün önce Denizli’de yakaladı. İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan E.A., Yılmaz Eser’den 30 bin TL alacağı olduğunu ve alacağını tahsil edemediği için cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan E.A., Aydın Adliyesi’ne sevk edildi.