ADANA (CİHAN)- Fun-Fly Türkiye Ligi 3. ayak yarışları Adana’nın Sarıçam ilçesindeki model uçak pist alanında yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışlara 25 kişi katıldı.
    Yarışların organizasyonunu yapan Cemal İncedal, daha önce yapılan Amasya Merzifon ve Antalya ayaklarının ardından Türkiye şampiyonasının 3. ayağına ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Yarışların keyifli geçtiğini aktaran incedal, “Organizasyon güzel devam ediyor. 25 yarışmacı var. Buranın ardından önümüzdeki ay Kayseri’de 4 ayak yapılacak oradan da ekim ayında İstanbul’da finali gerçekleştireceğiz." dedi.
    Adana Valisi İlhan Atış, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte büyüklerin model uçaklarla yaptığı yarışlara çocuklar da büyük ilgi gösterdi. Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ilçede yapılan model uçak yarışlarının uluslararası etkinliğe dönüşmesini beklediklerini belirterek, Türkiye'nin dört bir yanından gelen model uçak tutkunlarına başarılar diledi. Programda Vali Atış, Başkan Zenbilci'ye katkılarından dolayı plaket sundu. CİHAN