HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi 935 sokakta bulunan inşaat halindeki binaya mobilya montajı için gelen Ahmet Yıldırım 2’inci kattan aşağıya düştü. Edinilen bilgilere göre; Ahmet Yıldırım ve abisi bu sabah inşaat halindeki binaya dolap montalamak için geldi.  Dolap montaladığı sırada kendini Fransız balkon olarak bilinen penceredeki  korkuluğuna yaslayan Yıldırım, biraz fazla yüklenince korkuluk yerinden çıktı. Dengesini kaybeden yıldırım 2’inci kattan aşağıya düştü. Kafasını yere çarpan yıldırım bir anda kanlar içinde kaldı. Yıldırım’ın abisi ve çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil servise bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldırım’ın sağlık durumu ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Kazanın ardından bölgeye gelen polis ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde detaylı bir araştırma yaparken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İnşaat halindeki binanın yan tarafında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri ise kazanın nasıl yaşandığını gözler önüne serdi. 

denizli balkon iş kazası

denizli balkon iş kazası

denizli balkon iş kazası

denizli balkon iş kazası

denizli balkon iş kazası