Denizli’nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dünyamızın geleceği adına çevreye olumlu katkılarda bulunmaya bu yıl da devam ediyor. 

Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV) ile Çınar Lions Kulübü desteğiyle gerçekleştirilen “Doğa Kendisine Geri Döneni Sever” projesi kapsamında elektronik aletleri geri dönüşüme kazandırma konusunda toplumda farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Etkinliklerde, elektronik cihaz ve beyaz eşyaların kullanım alanlarının genişlemesi sonucunda elektronik atık çöplüklerinin oluşmasının doğaya verdiği zarara ve bu zararı önlemek için bu atıkları geri dönüşümle değerlendirmenin önemine vurgu yapılıyor. 

Bu amaçla 27 Nisan Perşembe günü, Denizli Çınar Lions Kulübü ve DOÇEV ile birlikte Forum Çamlık AVM’de elektronik attığın geri dönüşüme kazandırılması konusunda çocukların bilgilendirildiği bir etkinlik de gerçekleşti. 

Proje kapsamında geçtiğimiz yıllarda naylon torba yerine bez poşet kullanımını teşvik etmek adına Denizli Devlet Hastanesi, Çevre Gönüllüleri ve Kadın ve Çevre Derneği’yle birlikte 7 günde 10 bin bez poşet dağıtılmıştı.