HABERDENİZLİ.COM

Forum Çamlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında birçok eğlenceli etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin 3 Mart Cuma günü başlayan "Kadınların Gözünden Cumhuriyet Sergisi," çoğunluğu kadınlardan oluşan ressamların kadın temalı yağlıboya eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. 9 Mart Perşembe gününe kadar sürecek sergi, tüm sanatseverleri bekliyor.
8 Mart Çarşamba günü saat 11.00'de başlayacak sergide ise Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü'nde kalan hükümlü kadınların infaz süresince bu kurumda aldıkları iş ve meslek eğitimi kurslarında ve iş yurdu faaliyetlerinde ürettikleri ürünler sergilenecek. İlgi çekecek bir başka etkinlik ise 8 Mart günü 14.00 - 15.00 saatleri arasında düzenlenecek söyleşi ve imza günü. Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği iş birliği ile düzenlenecek etkinlikte meme kanseri ile mücadele eden Nural Yılmaz'ı ağırlayacak Forum Çamlık, Yılmaz'ın meme kanseri ile savaşını konu alan "Bu Meme Benim - 8 ay 8 Gün" isimli kitabının hikayesini anlattığı söyleşi ve imza gününe ev sahipliği yapacak.
 

Haka dansı

Eğlenceli etkinlikler bunlarla sınırlı değil. Pamukkale Üniversitesi’nin Rekreasyon Bölümü ve diğer akademik bölümlerde okuyan kadın öğrencileri ve çalışanları, saat 17.00'de Yeni Zelandalıların savaş dansı olarak da bilinen “Haka” dansını Forum Çamlık ziyaretçileri için sergileyecek.
Bu eğlenceli etkinliklere kadınlara özel düzenlenen kampanya da eşlik ediyor. Hafta içi en fazla 2 fiş veya faturada toplamda 100 TL’lik alışveriş yapan kadınlar, bir sinema bileti hediye kazanma fırsatı yakalayacak. Kampanya 10 Mart Cuma gününe kadar sürecek. Şehrin buluşma noktası Forum Çamlık, özel günlere yönelik düzenlediği etkinlik programlarıyla halkın gözdesi olmaya devam edecek!