Ankara’da insanlık dışı yeni bir hain saldırı ve vahşetle karşı karşıya kalındığını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “ Toplumsal huzur ve barışımız bir kez daha hedef alınmıştır. Bu saldırılar hedefine ulaşmak bir yana, Türk devletini ve milletimizi daha güçlü bir şekilde bir araya getirmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti, başkentine son altı ayda yapılan üçüncü saldırıyla yıldırılmaya, bir şeylerden vazgeçirilmeye çalışılıyorsa tüm bunların nafile çabalar olduğuna olan inancımızı belirtmek isterim. İnsanım diyen herkesin terör karşısında kenetlenmesi gerekir. Suriye’de Irak’ta PKK terörist kampları vurulacağı zaman ‘Ne işimiz var sınır dışında’ diyenler, teröristlere operasyonlar yapıldığı zaman ‘Devlet katliam yapıyor’ diyenler, PKK terör örgütüne tek laf söylemeyip, devleti kınayanlar, Teröre her türlü desteği verip sonra ‘Ankara’nın göbeğinde patlama oluyor, nerde bu devlet’ diye provakasyon yapanlar. İşte sizler böyle ikiyüzlü ,sahtekar vatan hainlerisiniz.

Allah sizler gibi birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah’ın gazabı teröre ve destekçilerine olsun.Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. Bu insanlık dışı, kalleş saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınları ve sevenlerine sabır diliyorum’’dedi.