AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız veren, ailesi için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımızın; Hayatımızın her anında hep yanımızda, bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı olduğunu” söyledi.

 "Ailenin temel taşı olan babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir" değerlendirmesinde bulunan Filiz; mesajında devamla şu ifadeleri kullandı:
 “Babalık zor, meşakkatli bir görev, aynı zamanda da bir insanın yaşayabileceği en yoğun, duygulardan birisidir. Evimizin direği, ailenin dayanak noktası, her çocuğun ilk ve tek kahramanı babalardır. Güven duygusunun sembolü olan babalar, çocukların sırtını dayadığı bir duvar, ellerinden tutacak yegâne kahramandır.







Ailesi için her türlü fedakârlığı gösteren, onlar için hayatın tüm zorluklarına göğüs geren, ailesine mutlu bir gelecek hazırlamak için çırpınan babalarımız, bunun yanında bizi hayata hazırlamakta ve zorluklara karşı mücadelemizde bize örnek olmaktadır. Zor anlarımızda güvenli kollarına sığındığımız babalarımız, ailemizin dayanak noktasıdır. Bir babanın tek amacı çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve topluma faydalı, her anlamda yetişmiş bireyler yetiştirebilmektir. Babalarımızın bu kutsal amaç uğruna gösterdikleri tüm gayretler takdirlerin en büyüğüne layıktır. 
Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımıza sadece bir gün değil, yapmış oldukları fedakârlıklar karşısında hak ettikleri sevgi ve saygıyı her fırsatta göstermeliyiz.

İnsan kaç yaşında olursa olsun babalarının gözünde hep çocuktur ve her zaman babanın koruyup kollamasına, olumsuz bir durumda bile affedici bir tavırla evladını sahiplenmesine, ona yardımcı olmak için çözüm üretmesine hep ihtiyacı vardır. Yaş ilerledikçe bu daha da iyi anlaşılır. 





Zekican Şenkaya