Tin, iletişim bilgilerinin de yer aldığı mektupta, “İlimiz ve ülkemizin geleceği için sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinizin düşüncelerini bizlere ulaştırmanızı önemsiyorum ” dedi.  

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bütün sivil toplum örgütlerine mektup göndererek, ülke ve kentin sorunlarının çözümünde işbirliği önerisinde bulundu. Mektubunda ülkenin ve Denizli’nin çözüm bekleyen sorunlarının çözümünde ortak aklın ve işbirliğinin önemine işaret eden Tin, STK üyelerinin sorunlar, çözüm önerileri ve fikirlerini kendisiyle paylaşmalarını istedi. 

İşte Tin’in sivil toplum örgütlerine gönderdiği mektup...

Ülkemiz genelinde olduğu gibi Denizli ilimizde de vatandaşlarımız, 1 Kasım 2015 seçimlerinde güven ve istikrardan yana tercihini kullanarak, AK Parti’yi tek başına iktidara taşımıştır.
 
İlk günkü aşkla çıktığımız hizmet yolculuğumuzda milletimizin tercihiyle Milletvekilli Genel Seçimlerinde 26. Dönem Denizli Milletvekili olarak seçildim. Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi İhtisas Komisyonları seçiminde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi olarak seçildim.  
 
Ülkemizin içinde bulunduğu süreci hepimiz yakından takip ediyoruz. Türkiye, bugüne kadar tarihten aldığı güç ve sorumluluk sayesinde her türlü sorunun üstesinden gelmeyi başarmış bir ülkedir. Milletimizin güçlü feraseti ve vatan sevgisi ülkemiz üzerinde plan kuranlara bugüne kadar asla fırsat vermediği gibi bugünden sonrada fırsat vermeyecektir. Milletimiz topraklarımızın ne kadar kutsal olduğunun farkındadır.
 
Omuzlarımızdaki sorumluluğun yüceliğini biliyorum. Daha çok çalışarak, ülkemizin ve ilimizin geleceği için kalıcı çözümler üretmek durumunda olduğumuzun bilincini her daim taşıyorum. Bu bilinçle ortak akılla alınacak olan kararların daha sağlıklı sonuçları beraberinde getireceğine yürekten inanıyorum. Bu manada ilimizde görev yapan sivil toplum kuruluşlarımızın ülkemiz ve şehrimizin menfaatleri söz konusu olduğunda tek yürek olması her zaman başarıyı da beraberinde getirmiştir.
 
Birlik ve beraberlik olgusunun başaramayacağı konu, sonuçlandıramayacağı proje ve çözemeyeceği mesele yoktur. Bu düşünceden hareketle, sizlerin ilimiz ve ülkemiz için alınan kararlarda fikir sunmanızı, sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinizin düşüncelerini bizlere ulaştırmanızı önemsiyorum.
 
Yasama faaliyetlerinde toplumun tüm kesimlerini kapsayan konularla ilgili sağlıklı, doğru ve adil yaklaşımlar ortaya koymak adına katkı ve destek vermek üzere her zaman şahsıma ulaşabileceğiniz iletişim bilgilerimi aşağıda sizlerle paylaşıyorum.
 
Birlikte başarılı çalışmalara imza atmak, ilimizin ve ülkemizin geleceğini daha güçlü yarınlara taşımak dileğiyle, şahsınızda yönetim kurulunuzu ve üyelerinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.