HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi daha önce kanalizasyon atıklarının aktığı, Bağırsak deresi olarak bilinen bölgeyi ıslah ederek büyük bir yaşam alanına çevirdi. Ege Bölgesi’nin en büyük parklarından biri olan Akvadi parkını kuran Büyükşehir Belediye, bu sene ilk defa Akvadi şenliklerini düzenledi. 3 gün boyunca çeşitli etkinlikler ve konserler düzenlenen festivalin son gününde Grup Seksendört sahne aldı. Seksendört  hayranları Akvadi'ye akın ederken konsere binlerce kişi katıldı. Eserlerini Denizlili hayranları için okuyan ünlü grup, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Seksendört'ün şarkılarına eşlik eden binlerce kişi adeta kendisinden geçti. 

BAŞKANDAN SEKSENDÖRT'E DENİZLİ HOROZU

Ünlü sanatçıya teşekkür etmek için sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  festival alanını 3 gün boyunca dolduran katılımcılara teşekkür etti. Konsere katılan binlerce kişiyle özçekim yapan Zolan festival hatırası olarak bu güzel görüntüyü sosyal medyada paylaşmak istediğini söyledi.  

Grup Seksendört'e festivale katkılarından dolayı teşekkür eden Zolan, Grubun solisti Tuna Velibaşoğlu'na çiçek ve Denizli'yi temsilen küçük bir horoz heykeli hediye etti.