Denizli Belediyesi Sevgi Eli, merkeze bağlı Akdere köyünde, evleri yanan ailelere yardım elini uzattı.
Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışladıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Akdere’de kısa süre önce elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan ailelerin imdadına Sevgi Eli yetişti. 5 evin tamamen kül olduğu, 2 evin de kısmen zarar gördüğü yangın, Denizli Belediyesi İtfaiye Ekipleri’nin müdahalesiyle söndürülmüştü. Sevgi Eli de, itfaiye ekipleriyle koordineli olarak ailelerin acil ihtiyaçlarını belirleyerek harekete geçti.
Sevgi Eli yardım ekibi, 2 kamyon dolusu gıda, giyecek ve ev eşyasıyla 60 kilometre uzaklıktaki Akdere’ye giderek yangın mağduru ailelerin yüreklerine su serpti. Öncelikli olarak acil ihtiyaçlar hemen karşılandı. Yangında evleri kullanılamaz hale gelen ve tüm eşyaları yanan 5 aileden Ali Bayram ve Hasan Kakık, akrabalarının kullanmadıkları evlerine taşındı. Sevgi Eli de, evde hiç eşyası olmayan Bayram ve Kakık ailelerinin evlerini gıda, giysi ve ev eşyasıyla doldurdu.
Yangın mağduru diğer üç ailenin ise ihtiyaçları not edildi. Şuan akrabalarının evinde kalan söz konusu aileler, yeni evlerine taşınmalarının ardından gıda, giysi ve ev eşyası yardımı yapılacak.
Öte yandan Sevgi Eli, Ramazan ayı boyunca düzenli olarak aileleri ziyaret edip tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.