Denizlisporlu eski futbolcu Ali Işık, kızının sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarını gördükten sonra 15 yıl önce evlenip boşandığı eşiyle yeniden evlenmeye karar verdi. Çift, kızlarının da hazır bulunduğu nikahla ikinci kez imza attı.
Denizlispor’a 1995 yılında transfer olan Ali Işık, yeşil siyahlı kulüpte 5 yıl boyunca forma giydi. Bu süreçte Demet Kaçar’la tanışan Ali Işık, 2000 yılında evlendi. Bir yıl sonra çocuğu henüz 1 yaşındayken eşini ve futbolu bırakıp Almanya’ya giden Ali Işık, bir daha eşinden ve çocuğundan haber alamadı. Açılan boşanma davasının ardından çift 2007 yılında boşandı.
Bu süreçte çocuğunu hiç görmeyen Ali Işık, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kızının fotoğraflarını görünce duygulandı. 14 yaşına gelen kızını gören Ali Işık, yeniden eski eşiyle irtibata geçti. Eski eşini tekrar nikah masasına oturtmak için yoğun çaba harcayan Ali Işık, sonunda muradına erdi. Ali Işık (43) ve Demet Kaçar (38) için İncilipınar Nikah Dairesi’nde nikah merasimi düzenlendi. Törende Demet Kaçar gelinlik giyerken, nikahta çiftin 14 yaşındaki kızları Sevgi de hazır bulundu. Sevgi Işık, heyecanlı bir şekilde nikahı izledi. Nikah memurunun sorularını ‘ Evet’ diye yanıtlayan çiftin büyük mutluluk yaşadıkları gözlendi. Demet Kaçar nikah cüzdanının aldıktan sonra eski futbolcu Ali Işık’ın ayağına basmayı da ihmal etmedi.
Hayatının aşkıyla yeniden nikah masasına oturduğu için büyük mutluluk yaşadığını belirten eski futbolcu Ali Işık, "Biz çok mutluyuz. Yıllar sonra tekrar bir araya geldik. 14 yıl ayrı yaşadık. Bu süreçte kızımız büyümüş. Biz evlendik, boşandık, şimdi yeniden evlendik. Bu inşallah ömür boyu sürer. Evlat sevgisi bizi yeniden nikah masasına oturttu" dedi.
Ali Işık’ın eşi Demet Kaçar ve kızı Sevgi Işık da nikahtan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.