Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Pelitlbağ Mahallesi,  1117 sokakta bulunan  Gülter Apartmanının 4’üncü katında yalnız yaşayan Ayşe Çelik’in (42) cansız bedenine ulaşıldı.  Ayşe Çelik 6 yıl önce eşinden boşandı.  Boşanmanın ardından Gülter apartmanında bir daire kiralayarak burada yaşamaya başlayan Çelik’in 14 yaşında da bir erkek çocuğu da bulunuyor. Edinilen bilgilere göre beyninde tümör bulunan Çelik’in oğlu yaklaşık 1 senedir babasıyla yaşıyor.  Pek geleni gideni de olmayan Çelik, evde genellikle yalnız oluyor.  Pek dışarıya çıkmayan Çelik, komşuları tarafından en son kurban bayramında görüldü.

Binada kokular çoğaldı ailesine haber verdi. 

Ayşe Çelik’i en son bayramın 2’inci günü gördüğünü daha sonrada hiç görmediğini anlatan kapı komşusu Ramazan Sevinç, “ ben bayramdan sonra tatile gittim. Bir hafta sonra döndüğümde apartmana girdiğimde hafif bir koku hissettik. Biz ilk etapta  kurban atıkları olabilir diye düşündük. Fakat koku gün geçtikçe çoğalmaya başladı. Ayşe Çelik’ide uzun sür göremeyince  durumu yakınlarına haber verdik. Babası Çilingir getirerek kapıyı açtırdı. Kapı açılır açılmaz yoğun bir koku geldi. ben hemen 112’yi arayarak durumu bildirdim.” Şeklinde olayı anlattı.



SAVCI OLAY YERİNİ İNCELEDİ

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri Ayşe Çelik’in yatağında uzanır vaziyette duran cesediyle karşılaştı. Apartman dairesinde güvenlik önlemi alan ekipler durumu savcılığa bildirerek  bölgeye olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin  ve Cumhuriyet savcısının olay yerini incelemesinin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. 



KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

42 yaşındaki Ayşe Çelik’in beyninde Tümör olduğu ve tedavi olmadığı öğrenildi.  Ölümüne beynindeki tümörün sebep olduğu tahmin edilirken kesim ölüm sebebi  ve tarihi yapılan otopsinin ardından belli olacak.  Çelik’in kız kardeşi cenazenin çıkarılışı sırasında fenalık geçirirken yakınları tarafından teselli edildi.