HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valiliği her ay düzenli olarak düzenlediği halk toplantısını Denizli Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Kemal İnan ve Kurum müdürleri vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için gerekli görüşmeleri yapacaklarını söyledi.

Evi Büyükşehir Belediyesi tarafından istimlak edilen bir kadın belediyenin evine 70 bin lira bedel biçtiğini fakat bu fiyatı kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirtti. eşinin 1995 yılında Güneydoğu’da gazi olduğunu anlatan kadın, “Belediye 117 metre kare olan evime  70 bin lira fiyat biçti. yapılan görüşmelerle bu fiyatı 90 bin liraya yükseltti.  bu fiyatı da kabul etmedik. Büyükşehir Belediyesi bizi mahkemeye verdi. Mahkeme  evimize 115 bin lira fiyat biçti. Ancak Belediye bu fiyatı da ödemedi ve karara itiraz etti.  Aynı binada 60 metre kare çekme kat bir daireye belediye 100 bin lira ödedi. “benim eşim 1995 yılında güneydoğuda bir operasyonda gazi oldu. Durumu malum. Benim tekrar ev almam imkansız. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz.”  İfadelerini kullandı.

Sorun hakkında gerekli görüşmelerin yapılacağını söyleyen vali yardımcısı, mahkemenin sonucunun da beklenmesi tavsiyesinde bulundu.