Denizli’de yaşayan Bülent Çay, 17 yıldır evli olduğu eşinin 10 gün önce evi terk ettiğini belirterek eşinden iyi ya da kötü bir haber beklediğini söyledi.
Denizli’nin Sevindik Mahallesi’nde yaşayan 37 yaşındaki Bülent Çay, 17 yıl önce Derya Çay ile evlendi. Mutlu evliliklerinden İsmail ve Emine isimli iki çocukları olan çiftin mutlulukları 10 gün önce bozuldu. Bülent Çay’ın 17 yıllık eşi Derya Çay, ortadan kayboldu. Her yerde eşini arayan çaresiz koca, eşini bulamayınca polise haber verdi. Bu sırada eşinden "Kaçtım" yazılı bir de mesaj alan Bülent Çay, eşinin kandırılmış olabileceğinden şüphelendiğini söyledi.
Eşiyle severek evlendiğini ve 17 yıldır beraber olduklarını belirten Bülent Çay, "Biz çok iyi geçiniyorduk. Herşeyimiz vardı. İki çocuğumuz var. Ben ona her istediğini aldım. Onu çok seviyorum. 10 gün öncesine kadar bir sorun yoktu. Ben onu çalıştırmazdım bile. Evde durması bana yeterdi" dedi. 10 gün önce eşinin evden çıkıp gittiğini belirten Bülent Çay, şöyle konuştu:"Ben işteyken kızım aradı ve annesinin evde olmadığını söyledi. Daha sonra mahallede aradım bulamadım. Mesaj atmış bana. Mesajda ‘Kaçtım’ yazmış. Hemen polise başvurdum. Polis ekipleri de çalışma başlattı. Şimdiye dek henüz bir sonuç alınamadı. Bir an önce eşimin yuvasına dönmesini istiyorum. Eşimin aklının çelindiğini düşünüyorum. Bir an önce yuvasına dönsün."