En yakın arkadaşımız, dostumuz, arkadaşımız adını ne koyarsanız koyun mükemmel canlılar olan evcil hayvanlar hayatımızın bir parçası olabilmektedir. Hayatınızı planlarken bir çocuk gibi evcil hayvanlarınıza göre planlamak ve evinizi, işinizi, çevrenizi o hayvanlara göre optimize etmek durumunda kalabileceksiniz. En büyük sorun tatil planlarken olsada artık bulunmaktadır.

Bütün sene çalış, küçük beyaz kutularda işe git, gel. Trafik çek, iş stresi çek, eşini, dostunu, aileni görmemenin mükafatı yaz tatilinde yapacağınız bir tatil planı olacaktır. Peki evinizde küçük dostunuz ya da büyük bir yol arkadaşınız var ise; Kısacası evcil hayvanlar planlarınıza dahil olan bir durumdur. Artık bazı oteller, kedi veya köpeklerinizi oda içerisinde serbestçe dolaşabilecek şekilde kabul etmektedir. Arama filtrelerini kullanarak size en uygun oteli belirleyip neredekal üzerinden rezervasyon gerçekleştirme imkanı sunmaktadır.

Evcil Hayvanlar İle Geçirilen Zamanların Özel Olma Gerçeği

Evcil hayvanı olanlar kendilerini onlara ait hissetmektedir. Bu hisside evcil hayvan beslemeyenlerin anlaması mümkün değildir. Bu durum çocuğu olmayana annelik ya da babalık duygusunu anlatmaya ya da anlatarak taddırmaya benzer. Tıpa tıp böyle bir durum.Geçirdiğiniz vakit her şeye bedel, çünkü onlar her zaman yeni doğmuş bebek saflığında. Siz de o vakitlerde köpekle köpek, kedi ile kedi oluyorsunuz adeta. Hiçbir şeyin önemi olmadığı anlar o anlar. Saatlerce bir topak ile oynayacak, çünkü milyonlar verip aldığınız tırmık tahtasında değil sizin eski püskü kazağınızda tırnaklarını bileyecek. Karnınıza gerinip masaj yapacak, bacaklarınızın arasından süzüle süzüle geçecek ve onu ne zaman besleyeceğinizi hatırlatacaklar size. Televizyonun önünde tam da görüş alanınızı kapatacak şekilde biblo gibi duracak. Benimle oyna, beni sev, beni besle gibi istekleri olacak. Bu kadar istekleri olan bir canlıyı tatil planlarınızda kendinizden uzak tutamazsınız. Tuttuğunuz takdirde geldiğinizde eski dostunuzu, çocucuğunu göremeyebilirsiniz. Bunun için tatil planlarınızı hayvanlarınızı dahil edebileceğiniz bulunmaktadır.

En İyi 7 Evcil Hayvan Dostu Oteller

Otel Gümüşlük

Palm Bay Beach Hotel

The Marmara Bodrum

Olympos Lodge

Assos Eden Beach

L’Olivier Hotel

Begonvilla Evleri