Avrupa Üniversite Sporları Birliği Olağan Genel Kurulu, Denizli’de yapılacak. 
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun da bağlı olduğu Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) Olağan Genel Kurulu Denizli’de gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili olarak Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i, EUSA Başkanı Adam Roczek, Genel Sekreter Matjaz Pecovnik, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üyesi Süleyman Kocasert ziyaret etti.
EUSA Başkanı Adam Roczek, "Denizli’de bu tip bir toplantıyı gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Bizim her bölgedeki insana ulaşmak için çalışmalarımız vardı. Bu toplantıyı da Denizli’de, Pamukkale’de yapacağız. Denizli’nin güzelliklerini göreceğiz. Bizler burayı tanıyacak ve gideceğimiz yerlerde de tanıtacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise bu tip organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek,"Denizli’de her mevsim bir başka güzel yaşanır. Denizli’de bu güzel havada bu toplantıyı yapmaları çok güzel. Bu toplantının özellikle Pamukkale’de olması bizi çok mutlu etti. Bölgeyi, antik kentleri misafirlerimize gezdirmek istiyoruz. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. İnşallah toplantı hayırlara vesile olur" diye konuştu.