Ev taşıma hizmetleri kategorisinde çözüm üreten Özhan evden eve nakliyat, ekspertiz hizmeti ile işe başlıyor. Firma, adresinize ekspertiz elemanını kısa sürede gönderiyor. Elemanlar taşınacak eşyayı yerinde inceliyor. Eşyanın yapısı, miktarı ve taşınacağı mesafe, kapalı kasa aracın belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Ekspertiz hizmeti kategorisinde, sigortalama işlemleri, paket malzemeleri, paketleme elemanı, kapalı kasa araç ve fiyat gibi konular açıklığa kavuşuyor. Ayrıca bu aşamada çıkabilecek sorunlar da çözüme kavuşuyor. Üsküdar Evden eve nakliyat sektöründe adından sıkça söz ettiren Özhan evden eve, 7/24 çözüm üretiyor.

Paketleme Hizmeti

Cam, elektronik eşya ve seramik eşya gibi kırılabilir eşyalar, özel bir şekilde paketleniyor. Bu paketleme işlemi, profesyonel elemanlar tarafından gerçekleştiriliyor. İçi köpüklü kutular, balonlu naylonlar ve poşetler, paketlemede kullanılmaktadır. Kutuların üzerine ‘kırılır’ ibaresi yazılmaktadır. Paketleme işleminin gerçekleşmesinin ardından yükleme işlemine geçilmektedir. Yükleme işleminde asansörlü araçlar kullanılmaktadır.

Asansörle Kapalı Kasa Araçlara Yükleme İşlemi

Bu kategoride ilk sırayı ağır eşyalar alıyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mobilya ve dolap gibi bir çok eşya, asansörle ilk indirilen eşyalardır. Kapalı kasa araçların en alt kısmına yerleştirilen bu eşyalar, kırılabilir eşyaları rahatlıkla taşır. Sultanbeyli evden eve nakliyat kategorisinde eşya güvenliği için kırılabilir eşya kutuları en üste yerleştiriliyor.

Kısa Sürede Taşıma İşlemi Gerçekleşiyor

Sektöründe söz sahibi olan firma, eşyaları güvenli bir şekilde istifledikten sonra yola çıkıyor. Süspansiyonlu özel kapalı kasa araç, asansörlü araçla birlikte yola çıkıyor. Eşyanın indirileceği adreste asansörlü araç gerekirse, firma asansörü kullanıyor. İş gücü gerekiyorsa, deneyimli eleman kadrosu kısa sürede eşyaları indiriyor. İndirme işleminde de kırılabilir eşyalar dikkatli bir şekilde taşınıyor. Taşıma işleminin sonunda sigortalama işlemi sona ermektedir.

Dolap taşıma işlemlerinde marangoz elemanlar montaj işlemini gerçekleştiriyor. Taşıma esnasında parçalara ayrılan dolaplar, eşyanın taşındığı adreste marangozlar tarafından birleştiriliyor. Yeni eve indirilen eşyaları düzenlemek için firma, Kartal evden eve nakliyat kategorisinde, yardımcı eleman temin edebiliyor. Bütün aşamalarda kaliteli ve etkili çözüm seçenekleri sunan firma, çizilebilecek değerli eşyaları da özel yöntemlerle taşıyor.