HABERDENİZLİ.COM

Bir dönem fenomen haline gelen ve kısa sürede magazin dünyasının içinde de yer alarak Türkiye’de bir çok habere konu olan Cicişler, Pasha Club’da düzenledikleri parti ile hem yeni şarkılarının tanıtımını yaptılar hemde unutulmayacak bir geceye imza attılar. Cesur kıyafetleri, dansları ve sıcak tavırlarıyla yürekleri yakan kız kardeşler geceyi sabaha bağladılar.

DEKOLTE DENİZLİ’Yİ SALLADI

Esra & Ceyda Ersoy kardeşler profesyonel müzik hayatına “Dekolte” isimli yeni single çalışmaları ile hızlı bir giriş yaptı. Türkiye’de bir çok noktada sahne alarak single tanıtımı yapan güzeller Denizli’de Pasha Club’da sahne alarak kendilerinden çok söz ettirecekleri bir gece yaşattılar. Bu arada set başında olan güzellerin anneleri ise onlarla birlikte Denizli’ye gelerek kızlarını canlı canlı sahnede izledi.

YENİ SİNGLE YOLDA
Gazeteci Mehmet Özden’in sorularını yanıtlayan Esra & Ceyda Ersoy kardeşler, yaklaşık 3, 4 aylık bir zaman diliminde yeni bir single ile müziğin peşinden koşmaya devam edeceklerini duyurdular.

KAPANMAYA OLUMSUZ BAKMIYORLAR
İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısından sonra kutsal topraklara dua etmeye giden ikiliye ‘Bu ziyaretin ardından hiç kapanmayı düşündünüz mü?’ diye sorulduğunda ise; “Neden olmasın, şartlar ve zaman ne gösterir bilinmez. Bizler dininden kopuk yaşayan insanlar değiliz. Elbet bir gün nasip olursa kapanmayı da isteriz” cevabı verdiler.

Kaynak: www.habercikus.com
Haber   : Mehmet Özden