Haber merkezimize ulaşan çevre sakinleri, belediyenin başlatmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını fakat, çalışmanın bittiği yolların asfaltlanmadığını bunun sonucunda da her gün toz toprakla adeta boğuştuklarını belirtti. 
Çalışma alanında yaptığımız incelemede, çevre esnafı, dükkanlarının kapılarını açamadıklarını, açtıkları anda işyerlerinin tozla kaplandığını söylediler. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kanalizasyon çalışmalarının şu an itibariyle Akkonak Parkı kavşağı civarına gelindiği tespit edildi. Mahalle esnafı, kanalizasyon çalışması tamamlanmış olan, 29 Ekim Bulvarı kavşağı ile Esma Hatun Cami kavşağı arasındaki kısmın, 15 gündür üzerinin asfaltlanmadığını, dolayısıyla tozdan kapılarını açamadıklarını belirtti. 
Mahalle esnafı, "Bu yolda kanalizasyon çalışması yapıldı. Ama asfalt 2 haftadır atılmadı ve 1-2 defa sulama aracı toz kalkmasın diye suladı, bir daha sulama olmadı. DESKİ'yi arıyoruz sulama aracı yollayacak. 3 günde 4 defa aradık bir türlü gelmiyor. Esnaf ve caddede oturanların evleri, dükkanları toz içinde DESKİ gelmeyince de iş başa düşüyor ve hortumlarımızı alıp caddeyi biz suluyoruz.” dedi.



Çevre sakinleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan bu konu hakkında bir an önce yardımcı olmasını, mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.