Muğla’nın Ortaca ilçesinde eşinin evi terk etmesini hazmedemeyen şahıs, 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.
Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz’in Beyobası beldesinde yaşayan Zerrin Ç., eşi Osman Ç’den (31) şiddet gördüğünü iddia ederek 10 gün önce evini terk etti. Eşinden haber alamayan Osman Ç., “Eşim kayıp; hayatından endişe ediyorum” diyerek jandarma ve emniyet güçlerini bildirdi ve yerel gazetelere de kayıp ilanı verdi.
Emniyette ifadesi alınan Zerrin Ç., şiddet gördüğünü ve eve dönmek istemediğini belirtti. Eşi Osman Ç., bu durum karşısında aşırı derecece alkol alarak Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın damına çıktı. Çatıdan ‘Kendimi atacağım’ diye bağıran adamı görenler vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bir yandan Osman’ı ikna etmeye çalışırken diğer yandan da önlem amaçlı olarak olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri bina önüne şişme yatağı açarak önlem aldı. Osman Çağ’nın eşi Zerrin olay yerine gelmesi ile ikna edilen Çağ, damdan indirilip, emniyete götürüldü. İfadesi alınan Osman Zerrin çifti beraberce emniyetten ayrıldı.
Polisin eşi Zerrin Çağ ikna etmek için yaklaşık 1 saat uğraştı. Bu arada meraklı vatandaşlar da Binanın aşağısında film izler gibi, intihar girişimini izlemeye başladı. Bazı vatandaşlar ise damdaki genci cep telefonu kamerasıyla görüntülediği gözlendi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.