Afyonkarahisar’da 7 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, polisin yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi. 
İddialara göre, geçim sıkıntısı çeken ve eşinin çocuklarını da yanına alarak kendisini terk ettiğini öne süren Gökhan I. (30), Ordu Bulvarı’ndaki 2’nci Vakıf İşhanı’nın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Gökhan I.'nın atlama ihtimaline karşı 112 Acil Servis ekipleri hazır bulunurken, Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerde binanın altında branda gererek bekledi. Vatandaşların duvar kenarına oturarak dakikalarca izlediği intihar girişimi sırasında bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla intihar girişimini görüntülemeye çalıştı.
Polisin dakikalarca ikna etmeye çalıştığı Gökhan I. eşinin iki çocuğunu da alarak evi terk ettiğini bir çocuğunun ise Ankara'da tedavi gördüğünü söyledi. Polis tarafından yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirilen Gökhan I., sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.