Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak verilen Tasarım ve Beceri Atölyesi kursiyerlerinin yaptığı eserler Yenişehir Bilgi Evi ve Kapalı Pazaryeri'nde sergilendi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli halkının el becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz kurslar düzenlemeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak verilen el becerileri kurslarına katılan kursiyerler Yenişehir Bilgi Evi ve Kapalı Pazaryer'inde açılan sergide eserlerini sergileme fırsatı buldu.
Sergi açılışına; Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve vatandaşlar katıldı. Eğitimler hakkında bilgiler veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, “Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Erkek ve kadınlara yönelik ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda kursiyerlere keçe, kırk yama, ev süsü ve giyim üzerine eğitimler verildi. Eğitimler sonrasında kursiyerlerimiz düzenlenen sergide eserlerini sergileme imkanı buldu” dedi.
Denizli’de toplumun her kesimine ayrı çalışmalar ve projeler ile hizmet verildiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerimizin kendilerini yetiştirebilmeleri ve el becerilerini geliştirmeleri amacıyla düzenlediği kurslara aralık vermeden devam ediyor. Halkımızın huzurlu ve mutlu olarak yaşamasına zemin hazırlamak, kültürel ve sosyal aktivitelerden yararlanmasını sağlamak adına girişimlerimiz devam edecektir. Ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunulan kurs sonrasında açtığımız sergide kursiyerlerimizin eserleri sergileniyor. Kurslarımız aralıksız olarak devam edecek” diye konuştu.