Vücutta toparlayıcı etki sağlayan erkek korse, kıyafetlerin altından belli olmayan kumaş yapısı sayesinde vücudun olduğundan daha ince ve zayıf gözükmesini destekleyen bir iç giysidir.

Zayıflatıcı Erkek Korse Nedir?

Fazlalıkların hızlı bir şekilde gizlenmesini sağlayan erkek göbek korsesi, hem formda gözükmeyi sağlar hem de forma girmeye destek olur. Göbek, bel ve sırt bölgesine anında etki yapan bu iç giysiler, giyildiği andan itibaren vücudun 1-2 beden incelmesini sağlamaktadır. Vücudu sıkılaştırırken aynı zamanda sarkma problemlerinin giderilmesini destekleyen zayıflatan erkek atlet, göbek çevresindeki yağların toparlanmasını sağlar. Vücutta varlığını hissettirmeden ince ve zayıf gözükmeyi sağlayan bu korse modeli, şekillendirici etkisi sayesinde vücudun üçgen gibi olmasını da destekler. Birden fazlanın etki göstereceği bölgelere tek seferde zayıflatıcı etki gösteren göbek korseleri, rahat kumaş özelliği sayesinde vücudu hem sıkılaştırır hem de toparlar. Birikmiş ve kiloya dönüşmüş yağların saklanmasını ve 1-2 beden daha ince bir vücuda sahip olmayı sağlar.

Erkek Atlet Korse Nasıl Kullanılır?

Mikrofiber ve elastan kumaşlardan elde edilmiş olan inceltici erkek atlet modelleri, normal bir korseden farklı olarak normal atlet yerine kullanılabilmektedir. Bir iç çamaşırı olarak kıyafetlerinizin altına giyebilirsiniz. Kendini beli etmeyen kumaşı sayesinde aynı zamanda olduğunuzdan daha ince gözükürsünüz. Vücudun atletik ve sportif durmasını sağlayan ve kaslı bir görünüm meydana getiren dikişsiz erkek atlet korseler; baklava desenlerine sahiptir. Giyildiği zaman fazlalıkları tek bir bölgede değil, eşit şekilde bölerek toparlar. Ayrıca göbek bölgesindeki fazlalığın kas gibi görünmesini de sağlar. Tüm bu özellikleri sayesinde her kıyafetin altında rahatlıkla kullanılabilir.

Erkek Atlet Korse Nerede Satılır? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Son zamanlarda birçok erkek tarafından tercih edilen slim n lift korseler internet üzerinde satılmaktadır. Fakat satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunmaktadır. Öncelikle kumaş yapısının kaliteli ve hava geçirme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Aksi durumda terleme ile birlikte tahriş etkisi meydana getirebilir. Fazlalıklarınızı gizlemek için erkek atlet korse giymek istiyorsanız beden seçimine özen göstermelisiniz. Normal kullanmış olduğunu atlet ile aynı bedeni tercih etmelisiniz. Sıkılaştırıcı özelliğinin daha fazla olması için 1 beden küçük bedenlerin tercih edilmesi vücudun rahatsız olmasına neden olmaktadır. Bundan dolayı beden seçimine dikkat etmelisiniz.

Erkek Korse için Tavsiye Edilen Fiyatlar

Giydiğiniz bir kıyafetin üzerinizde daha şık durmasını sağlamak, vücudu forma sokmak için dikişsiz erkek atlerden destek alabilirsiniz. Bölgesel fazlalıkların giderilmesi ve karın bölgesinin ince durması için sıkılaştırıcı korseler oldukça faydalıdır. Formda ve fit bir vücut için; kaliteli kumaşlardan elde edilmiş slim fit erkek atlet satın al sayfasını ziyaret ederek bu iç giysilerin fiyatlarını öğrenebilir ve sipariş verebilirsiniz.