25. kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Denizli, tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Onbinlerce Denizlili 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basarak O’na olan sevgisini bir kez daha gösterdi. 

Ziyarette, 98 yıl önce Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Milli Mücadeleyi başlattığı sırada taşıdığı sancağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini bu coşkulu günde yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. 

Sancakta ne yazıyor?

Zolan tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen sancak üzerinde ne yazdığı ise merak konusu oldu.  Sancağın üst kısmında “Yaşasın Vatan” yazarken alt kısmında ise “Denizli çarşısında Un Pazarı Baş Cami-i Şerifi 64. Alay 2.Tabur 24. kur'asının yadigarıdır.”  İbaresi yazıyor
 

Sancağı öpüp alnına koydu

15 Temmuz’da hain FETÖ darbe girişimi gecesi yerinden çıkartılarak Başkan Osman Zolan tarafından taşınan ve kenti bir kez daha bir araya getiren Denizli Sancağını öpüp alnına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışını da gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler ile 15 Temmuz gecesi yaşanılanları da konuşarak, o gece çekilen fotoğrafları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatana sahip çıkan tüm Denizlililerle gurur duyduğunu söyledi.