Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve emniyet personeli, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu öğrencilerini düzenlediği etkinlikle sevindirdi. 
Yeni eğitim-öğretim yılına başlayan Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri için Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından okulda bir etkinlik düzenlendi. Okulun bahçesinde yapılan etkinliğe Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Hakan Tokat, emniyet personeli, öğrenciler ve veliler katıldı. Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Hakan Tokat, etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve polislere teşekkür etti. Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin ailelerine seslenen Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, görevlerinin zihinsel engelli çocukları eğitmek olduğunu belirterek, “Çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. Onların en iyi şekilde eğitim alması için gece gündüz demeden elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Bu konuda hiç birinizin şüphesi olmasın” dedi.
Törende son olarak konuşan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de, Denizli Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunun yanında olduklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Öğrencilerimizle beraber olmak bizim için çok önemli. Bu mutluluk hiçbir şeyle anlatılamaz. Bundan sonraki etkinliklerle de hem çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacağız hem de öğrencilerimizle iç içe olacağız.” 
Konuşmaların ardından Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, öğrencilere hediyeler verdi.