Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında önemli bir etkinliğe imza atarak engelli vatandaşlarla iftarda buluştu. Karahayıt’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ve yönetimi, İşitme Engelliler Denizli Şube Başkanı İbrahim Çelebioğlu ve yönetimi başta olmak üzere dernek üyesi çok sayıda engelli vatandaş ile aileleri katıldı.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Programda engelli vatandaşlar, kendileri onuruna gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardılar. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ve İşitme Engelliler Denizli Şube Başkanı İbrahim Çelebioğlu, Pamukkale İlçesinde engelli aşmak adına,  engellilere yönelik önemli çalışmalara ve projeler imza atan ve destek veren Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ilettiler.





“ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Engellilere yönelik her türlü pozitif çalışmanın içinde olmaya gayret gösterdiklerini aktaran Başkan Gürlesin ise, “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek, güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Kimsenin gelecekte engelli olmayacağının garantisi yoktur. Hem engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek ve hem de dertlerine derman olmak adına Pamukkale Belediyesi olarak projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği de ihtiyaç sahibi engellilerimizin de her zaman yanında olacağız. 11 Ayın sultanı Ramazan Ayında da ilk iftar programımızı siz özel kardeşlerimizin onuruna gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben öncelikle herkesin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Ramazan; rahmet ayı, bereket ayı, mağfiret ayı. Bu güzel ayda sizlerle aynı sofrada, gönül sofrasında beraber olmaktan duyduğum hazzı belirtmek isterim. Rabbim bu mübarek ayı inşallah hepimize hayırlı kılsın. Tuttuğumuz oruçları, yapmış olduğumuz duaları ve yapmış olduğumuz ibadetleri Allahkabul etsin” dedi.

Başkan Gürlesin, iftar sonrası engelli vatandaşlarla bir bir sohbet ederek, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.