Denizli’de evden gezmek için dışarıya çıkan sağır ve dilsiz 23 yaşındaki Sabrullah Uçkan’dan 10 gündür haber alınamıyor. Perişan olan aile, devletten bulunması için yardım bekliyor.

Alınan bilgiye göre, Aktepe Mahallesi’nde ağabeyi Rakip Uçkan ile birlikte ikamet eden Sabrullah Uçkan, 10 Haziran’da ağabeyi ile çalıştıkları inşaattan döndükten sonra dolaşmak için evden çıktığı ve o günden bu yana kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

BİR SÜLALE BU GENCİ ARIYOR
Sağır ve dilsiz olan Sabrullah Uçkan için Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp haberi veren aile gece gündüz engelli genci bulmak için arama yapıyor. Kayıp kardeşini bulmak için Denizli’deki tüm akrabaları ve emniyet birimleriyle beraber seferber olduklarını ifade eden ağabey Rakip Uçkan, kardeşi Sabrullah’Iın hayatından endişe duyduklarını ifade etti.

ISTIRAP İÇİNDEYİZ
Kardeşiyle beraber çalıştıkları inşaattan eve döndüklerini belirten ağabey Rakip Uçkan, kardeşi Sabrullah’ın gezmek için dışarı çıktığını ama kendisinden bir daha haber alamadığını söyledi. Uçkan şöyle devam etti, “Sağır ve dilsiz olan kardeşimi görenler Allah rızası için 0536 771 49 26 nolu numarayı arasınlar. 10 günden bu yana çok büyük ıstırap içindeyiz. Bir an önce kardeşimin bulunması için devletten yardım bekliyoruz” dedi.