Denizlili Abdullah Yorulmaz, 8 yıl önce motosikleti ile trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından iki ayağı da felç olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Abdullah Yorulmaz, buna rağmen hayata küsmedi. Okçuluk sporu ile tanışan ve gösterdiği başarı ile milli takıma kadar yükselen Yorulmaz, geçen yıl kendisi gibi engelli olan Sevgi Yorulmaz ile hayatını birleştirdi. 32 yaşındaki milli okçu Abdullah Yorulmaz, engelli olan eşi Sevgi Yorulmaz ile dünya evine girince hayatının değiştiğini belirterek, ‘’Ben askerliğimi komando olarak yaptım. Askerden geldikten sonra motosikletim ile işe giderken trafik kazası geçirdim.Kazada belim kırıldı.İki ayağım da felç oldu. Yıllarca çok acı çektim. Daha sonraları okçuluk sporu ile hayata tutundum. Geçen yıl da eşim Sevgi ile tanışıp evlendik. Aşkı ve mutluluğu 12’den vurdum. Eşimi ve işimi çok seviyorum” dedi.
Milli sporcu Abdullah Yorulmaz, hedefinin 2016 yılında Paraolimpik Avrupa Şampiyonası’na katılmak olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: ‘’ Spor benim için vazgeçilmez bir tutku. Bu konudaki en büyük destekçim eşim Sevgi. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Eşim de okçuluk sporuna başladı. Ekonomik durumumuz çok iyi değil. Daha iyi bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var.’’
Eşi Abdullah Yorulmaz’dan çok memnun olduğunu belirten Sevgi Yorulmaz ise, “Abdullah ile tanışır tanışmaz ona aşık oldum. Bir arkadaş sayesinde tanıştık. Her anlamda birbirimizi tamamlıyoruz. Eşimin okçulukta Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu olduğu günü görmek en büyük hayalim. Eşimin sayesinde ben de okçuluk sporu yapmaya başladım” dedi.