Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Engelliler Meclisi üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İnşallah güç birliği ile el ele, kol kola tüm engelleri birlikte aşmak için çalışacağız. Bizler sizin hizmetinizdeyiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Aydın, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar ve üyeler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, yeni dönem ile birlikte Engelliler Meclisi'nin yeni bir ivme kazandığını kaydetti. Değirmenci, “Geçen bir aylık sürede Engelliler Meclisimiz yoğun bir çalışma sergiledi. Bu sene karma bir yürütme kurulu oluşturduk. Gayet iyi bir ekip oldu. İnşallah önümüzdeki 1 yıl boyunca başarılı çalışmaların altına hep birlikte imza atarız” dedi. Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar ise, Denizli'ye yakışır bir şekilde Engelliler Meclisi oluşturduklarını vurgulayarak, "İnanıyorum ki bu yıl Engelliler Meclisi olarak güzel hizmetler sunacağız. Yapacağımız projelerin yanı sıra bir çalıştay hazırlığımız var. Eğitim, istihdam ve spor konularını içeren geniş bir çalıştay olacak. Bireysel çalışma ve konferanslarımız olacak. Kent Konseyi çatısı altında bulunan Engelliler Meclisimize ve diğer meclislerimize olan desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Zolan: “Engelliler Meclisimiz başarılı çalışmalara imza atacak"

Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak için beraber yürüdüğümüz kardeşlerimiz ve meclisimize yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah güç birliği ile el ele, kol kola tüm engelleri birlikte aşmak için çalışacağız. Bizler sizin hizmetinizdeyiz. Her geçen gün engelli kardeşlerimizin daha mutlu olduğunu görmek istiyoruz. Projelerinizde yanınızda olacağız ve sizlere sahip çıkacağız" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Engellilerin tek bir çatı altında toplanması bir hayaldi. Çok şükür Kent Konseyi çatısı altında Engelliler Meclisi toplanmış oldu. Burada Engellilerimiz tek ses ve tek yürek olarak çalışmalar yapıyor. İnşallah Engelliler Meclisimiz başarılı çalışmalara imza atacak ve Denizlimiz engelsiz bir şehir olacak. Bu yürüyüşte bayrağımızı siz taşıyacaksınız. Engelli kardeşlerimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bu bizim görevimiz. Biz her zaman sizlerin yanındayız.”