Hem yurtiçi hem yurtdışı yolculuklarında hava yolu seyahatlerinin popülaritesinin giderek arttığı günümüzde hava yolları arasında uçak bileti fiyatlarına dair ciddi rekabetler yaşanabiliyor. Kolay Bilet Hattı müşterilerine hava yollarının dünyanın dört bir yanındaki güzergahlara gerçekleştirdiği tüm uçuşlardan en uygun fiyatlarla bilet alma imkanını sunuyor. Kolay Bilet Hattı sayesinde yolcular; belirlemiş oldukları tarih aralığında, tercih ettikleri güzergaha gerçekleştirilecek olan tüm uçuşlar hakkında bilgi sahibi olup seçtikleri uçuşlara ait bileti saniyeler içerisinde satın alabiliyorlar.

Uçak Bileti Almak İçin Uçak Bileti İletişim Hattı’ndan Hizmet Alabilirsiniz

Uçak bileti iletişim numarasını arayan yolcular hem yurt içine hem de yurt dışına seferler düzenlemekte olan hava yollarının uçak biletlerini en ucuz fiyatlar ile alma imkanını elde edebiliyorlar. Uçak bileti iletişim aracılığı ile yalnızca uçak bileti satın alma işlemleri değil aynı zamanda uçak bileti rezervasyonu, satın alınan biletin değişikliği ve benzeri diğer işlemler yapılabiliyor. Üstelik uçak bileti iletişim hattını arayan yolcuların ekstra bir ücretlendirme ile karşı karşıya kalmaları da söz konusu olmuyor. Uçak bileti iletişim hattının ücretlendirmesi, yurt içi mobil ya da sabit hat operatörlerinin belirlemiş oldukları yerel arama ücreti üzerinden yapılıyor. Uçak bileti iletişim hattı aracılığı ile aynı zamanda bagaj ekleme gibi işlemler de kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

Kolay Bilet Hattı bünyesindeki Pegasus iletişim hattını arayan kişiler, Türkiye’nin en çok tercih edilen hava yolları arasında ilk sıralarda gelen Pegasus Hava Yolları’na ait uçak bileti satın alma işlemlerini de yapabiliyorlar. Pegasus iletişim hattı tüm uçuş güzergahlarını kullanacak yolculara uçak biletlerini en uygun fiyatlar ile satın alma imkanını sağlıyor.

Low Cost ilkesini benimseyen hava yolu şirketleri her zaman için en uygun bilet fiyatlarını müşterilerine sunmaya özen göstermekle birlikte zaman zaman düzenledikleri kampanyalar ve indirimler ile fiyatlarını daha da cazip hale getirmeyi başarabiliyorlar. Bunun yanı sıra ucuz uçak bileti almak isteyenler için avantaj sağlayan bazı noktalar da bulunabiliyor. Öncelikle herhangi bir güzergahta yolculuk yapmaya karar veren kişilerin, seyahat tarihlerinden mümkün olduğunca erken bir tarihte bilet satın alımlarını gerçekleştirmeleri uygun fiyatlı bilet satın almalarında son derece etkili bir role sahip bulunuyor. Özellikle yaz tatili, bayam ve benzeri özel dönemlerde ve günlerde yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda yer bulmak yoğunluk nedeniyle daha zor olabiliyor. Kolay Bilet Hattı yılın her döneminde müşterilerinin en uygun fiyatlarla uçabilmesi için uçak bileti iletişim aracılığı ile kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları Kampanyaları İle Uçak Yolculukları Çok Daha Ucuz

Pegasus iletişim numarası olan 0 850 500 23 11 numaralı hattı arayan yolcular, çağrı merkezi müşteri temsilcileri aracılığı ile hızlı ve kaliteli bir hizmet alabiliyorlar. Yapılan görüşme esnasında; müşteri temsilcisine hangi tarihte, hangi güzergahtan hangi güzergaha uçmak istediklerini belirtiyor ve bu kriterlere uyan uçuşlar hakkında bilgilendiriliyorlar. Seçtikleri uçuş için rezervasyon yaptırabildikleri gibi uçak bileti satın alım işlemlerini de gerçekleştirebiliyorlar. Pegasus Hava Yolları yılın her dönemi tüm güzergahlara en ucuz uçuşları gerçekleştirebilmek için dönemsel olarak indirimler ve kampanyalar düzenliyor. Pegasus iletişimi arayan yolcular, Pegasus Hava Yolları’nın sağladığı bu avantajlar hakkında bilgi edinebiliyor; bu sayede en uygun fiyatlar ile yolculuk yapabilmenin keyfini çıkarıyorlar.

Uçak bileti iletişim hattını arayan yolcular daha önceden satın almış oldukları uçak biletinin iptali işlemini yaptırabildikleri gibi taksitli olarak alınan uçak biletinin iptali işlemlerini de gerçekleştirebiliyorlar. Bu tür talepleri olan yolcular uçak bileti iletişim hattını arayıp müşteri temsilcileri ile olan görüşmelerinde biletin iptali talebini iletebiliyorlar. Biletin iptali ile ilgili işlemlerin gerçekleştirilmesi ile birlikte ödenmiş olan bilet ücreti, ödemenin yapılmış olduğu karta iade ediliyor.

Taksitli uçak bileti iptali işlemlerinde; yolcu satın almış olduğu biletin ücreti için bankaya herhangi bir ödeme gerçekleştirmediyse banka tarafından karta bir ücret iadesi yapılmasına gerek olmuyor. Örneğin; daha önce satın alınmış ve taksit sayısı daha fazla olmakla birlikte henüz iki taksiti ödenmiş, ancak kullanılmayıp iptali yaptırılmış biletlerin ücreti için banka ödemenin yapıldığı karta, yalnızca ödenmiş olan iki taksitin iadesini yapıyor. Geri kalan taksitler müşteri tarafından ödenmediği için iadesinin yapılmasına gerek kalmıyor.

Siz de Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Pegasus Hava Yolları ve daha pek çok hava yolunun uçuşlarından uçak bileti satın almak, satın aldığınız bileti iptal ettirmek, bilet ile ilgili değişiklikler yapmak ve diğer işlemler için uçak bileti iletişim hattını arayabilir ve tüm işlemlerinizi alanında uzman müşteri temsilcileri aracılığı ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.