Kendine özgü tropik havası, tarihi güzellikleri ve muhteşem doğası ile gelenleri kendine hayran bırakmayı başaran Fethiye, yarı tropik bir havaya sahip olması sayesinde de tatil dönemi oldukça uzun olan bir bölge. Dolayısıyla buraya istediğiniz zaman gelerek Fethiye kiralık villa seçenekleri arasından dilediklerinizi tercih ederek tatilinizi mükemmel bir şekilde geçirebilirsiniz. Bir yandan villanızda kalırken diğer yandan da dilediğiniz yerleri gezme imkanına sahip olursunuz.

Kelebekler Vadisini Mutlaka Görün

Her ne kadar Fethiye’de pek çok farklı görülecek yer olsa da Kelebekler Vadisi genel olarak buraya geldiğiniz zaman kesinlikle görmeniz gereken yerlerin başında bulunuyor. Buraya yalnızca tekneler ile ulaşılabiliyor. Bölgenin sahip olduğu endemik türler sebebi ile dünya mirası olarak korunması önerilen 100 dağdan birini de içerisinde barındırmaktadır. Kelebekler Vadisi’ne geldiğiniz zaman da görebileceğiniz üzere burası birinci derecede sit alanı olup farklı kelebeklerin de doğal yaşam alanıdır.

Masmavi Plajlara Gidin

Ölüdeniz Plajı, masmavi denizinin yanı sıra bembeyaz kumları ile de Fethiye dendiği zaman ilk olarak akla gelen yerlerin başında geliyor.

Belceğiz Plajı, yamaç paraşütü tutkunlarının iniş pisti olarak da bilinen bir bölgede yer alır. Altın sarısı ve oldukça uzun bir kumsala sahip olan bu plajda tatilin tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

Çalış Plajı, Fethiye kiralık villa seçimini yapan pek çok kişinin tatili boyunca en az bir kere uğradığı plajlardan bir tanesi. Muhteşem bir gün batımı manzarasına sahip olan plaj aynı zamanda deniz kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı ender plajlar arasında kendine yer buluyor.

Fethiye’de Nerede Kalabilirsiniz?

Turistik bir bölge olmasından dolayı Fethiye’de pek çok konaklama alternatifi sizlere sunuluyor. Böyle olunca da aralarından seçim yapmak sizin için kimi zaman zor olabilecektir. Bu aşamada ise devreye Fethiye kiralık villa alternatifleri giriyor. Bunları https://www.eniyivilla.com/kiralik-villa-fethiye üzerinden ayrıntılı bir şekilde incelemeniz sonucunda aradığınız villayı bulmak hiç olmadığınız kadar kolay bir hale gelmiş oluyor. Fethiye’deki en gözde noktalarda yer alan bu villalar ile beraber dilediğiniz yerde tatilinizi geçirme imkanına sahip olursunuz.