Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde terfi döneminde rütbeleri yükselen polis memurları düzenlenen tören ile rütbelerini aldı. Polisevinde düzenlenen terfi törenine Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Emniyet Müdür Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, gece gündüz demeden görev yapan mesai arkadaşlarının özverili çalışmalarıyla bir üst rütbeye yükselmesinin gururunu yaşadığını belirterek, “Bugün hepimizin gurur günüdür. Mesai arkadaşlarımın bir üst rütbeye yükselmesi beni gerçekten mutlu etmiştir. Hepinize mesleğinizde ve yaşamanızda başarılar dilerim” dedi.
Konuşmasında 2013 atama döneminde tayini çıkan polis memurlarına da seslenen Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, “Bu vatan topraklarında halkımızın huzur ve güvenini sağlamak için nerde olursa olsun canımız pahasına görevimizi yaparız. Mutluluğumuzu sevincimizi paylaştığımız mesai arkadaşlarıma da görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından terfi törenine geçildi. Törende bir üst rütbeye terfi eden 22 polis memuruna rütbeleri Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından takdim edildi.