HABERDENİZLİ.COM

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli'ye gelmesiyle görev alan Emniyet Mensuplarının paylaşımları hakkında konuşan Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, "Polis olmak elbette zordur, gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden, Devlet için çalışmayı, Millet için çırpınmayı gerektirir. Polis olmak; Vatana, Millete, Bayrağa sevgide cevval bir sadakat,  özveri, özgüven ister, öz değerlere bağlılık ister, yetmedi mangal gibi yürek ister" dedi.

Demir, "Türk polisi; harici ve dâhili hainlerle, iç ve dış şer odaklarıyla amansız mücadelesini sürdürürken, hiç kimseye muhtaç olmayan haysiyetli bir hayata ve çalışma şartlarına ulaşmaları en tabii haklarıdır. Otuz yıldır mensubu olmaktan Şeref duyduğum, göğsümde armasını övünçle taşıdığım Teşkilatıma ve bu Vatanın öz evlatları olan kıymetli Meslektaşlarıma görevlerini ifa ederken her türlü kolaylığı sağlamayı kendime şiar edinmiş bir Emniyet Mensubu olarak şunu rahatlıkla ifade edebilirim; "Gayret Sizden, İkram Bizden" dedi.

Demir, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli'ye gelmesiyle görev alan; gerek İl Emniyet Müdürlüğümüz personeli, gerekse diğer İl Emniyet Müdürlüğünden gelen görevlilerimizi, Devletimizin bizlere tanıdığı imkânlar dâhilinde, Polisimize yakışacak özen ve ihtimamla misafir etmenin asli görevlerimizin arasında olduğu aşikârdır. Sadece bugüne özel değil görevi başındaki tüm evlatlarımızın gönülleri üşümesin diye nokta nokta ilçe ilçe gezen “Gayret Sizden, İkram Bizden” aracımızla ikramlarımız devam etmektedir, edecektir" ifadelerini kullandı.

Demir, "Bu bağlamda sizlerden gelen yüzlerce dönütleri; yazılı ve sosyal medya üzerinden yakinen takip etmekteyim. Denizli Emniyet Müdürü olarak 22.02.2019 günü, İşçisinden, Teknisyen Yardımcısına, Polis Memurundan, Emniyet Müdürüne kadar görev yapan her kademedeki teşkilat mensuplarımızla kocaman bir aile olduğumuzun bilincindeyiz. Gerektiğinde canını feda ederek ülkenin huzur ve güvenliğini sağlayan tüm görevlilerimize teşekkür eder, fedakâr ve cefakâr Polislerimize şükranlarımı sunarım" dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye geldiğinde görev alan Emniyet Mensuplarının attığı mesajlarından bazıları şu şekilde: 

- Emniyet Müdürüm Denizli'de yapılacak olan miting görevi için biz ve bizim gibi çevre illerden görevliler Denizli'ye geldik, görevlileriniz bizi güler yüzle karşıladı ve yönlendirdi, meslekte 30. Yıl içerisindeyim, ilk defa böyle güzel rahat temiz bir ortamda açık büfe kahvaltı ihtiyacımızı giderdik, genelde tüm görevlerde meslektaşlarımın hep ayakta köşe bucakta çömelerek veya bir duvar dibinde kumanya ihtiyacını giderdiğini görür üniformalı veya polis yelekli meslektaşlarımın çoğu zaman vatandaşlarımızın önünde oluşan görüntülerine çok üzülürdüm, ancak Denizli İl Emniyet Müdürlüğünün teşkilat mensuplarımıza vermiş olduğu değeri ve önemi sağlamış olduğu ortamı görünce onur ve büyük mutluluk duydum. Müdürüm bu ortamın sizin çabalarınızla olduğuna eminim, başta siz Denizli İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere emeği geçen tüm personelinize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz, inşallah tüm illerimize örnek olmasını temenni ederim. Saygı hürmetlerimle, Allah'a emanet olun.

- Müdürüm Ben Aydın kadrosunda çalışmaktayım. Cumhurbaşkanının Denizli'ye geldiğinde görev aldım. Ben ve ekibim bize gösterilen ilgi alakadan misafirperverlikten çok memnun kaldık. Sorumlu müdürünüz, komiser yardımcınız ve mihmandar arkadaşlar çok alakalıydılar. Müdürüm özellikle kongre merkezinizdeki kahvaltı organizasyonunuz bütün memur arkadaşları tatmin etmiş durumda. Kumanyalarla ilgili de herhangi bir sıkıntı olmadı Müdürüm. Her şey için şahsım ve personelim adına çok teşekkür eder, bir daha ki görevlerde görüşmek dileğiyle Arz ederim.

- Cumhurbaşkanının Denizli ziyaretinde görev aldık daha önce paylaşım yapılmış ona ek olarak paylaşmak istedim görevli bir araç ile kumanya dışında çay, kahve ve şaşırtıcı olarak çorba servisi oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz güzel bir uygulama.

- Allah böyle düşünceli Müdürlerimizin yardımcısı olsun. Helal olsun diyorum. Yarım elma gönül alma bu işte.