Emniyet Müdürü Mevlüt Demir PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erhan Uğurlu ile bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette hastanede yapılan hizmetler, yeni üniteler üzerinde konuşuldu.

Ziyaret esnasında Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu kontrol ve uygulamalardan duymuş oldukları memnuniyeti ifade etti. Türkçüer, asayiş ve trafik konularında özveri ile gece gündüz demeden çalışan Denizli Emniyet Müdürlüğü personeline kolaylıklar diledi.
 
Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, sunulan hizmetlerin sürekli iyileştirme gayreti içerisinde olduklarını, Denizli halkının her zaman yanında yer alacaklarını, yaşanan sorunların takipçisi ve çözüm yollarında da yardımcı olacaklarını söyleyerek, hastane personelinin de verdikleri hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Prof. Dr. Türkçüer ziyaretleri için Emniyet Müdürüne teşekkür ederek Denizli ve Ege Bölgesi halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirtti.