Objektif20.com'un haberine göre Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesinde ikamet eden 1957 doğumlu Mehmet Doğru isimli emekli Polis memuru beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi. Bir süredir Kanser tedavisi gördüğü ifade edilen Mehmet Doğru, 07 AAH 56 plakalı hafif ticari aracı ile dolaşmaya çıktı. Saatlerin ilerlemesine rağmen eve dönmeyince ailesi merak etti ve Emniyet Güçlerinden yardım istedi.

Yapılan arama çalışmaları bir süre sonra acı haber ile son buldu. Emniyet Güçleri emekli Polis Mehmet Doğru’yu Yenişehir Mahallesinde aracının içerisinde ağır yaralı bir halde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Doğru’ya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Fakat hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Doğru hayatını kaybetti. Bu acı haber sonrası hastaneye gelen emekli Polis’in eşi ve çocukları büyük hüzün yaşadı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, Doğru’nun kanser olması sebebiyle tedavi gördüğü ve acılarının çok arttığı için dayanma gücünün de kalmadığı ve bu yüzden intihar etmiş olabileceği iddialar arasında yerini aldı.

Çevresi tarafından çok sevilen Mehmet Doğru’nun cenaze töreni ikindi namazına müteakip Şengün Caminde kılınarak Servergazi Mezarlığına defin edileceği bildirildi.