Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kapanacak olan Denizli İl Özel İdaresi’nin İl Genel Meclisi üyeleri, son kez toplanarak veda etti. 
Denizli İl Genel Meclisi’nin son toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında yapıldı. Son kez toplanan mecliste bazı üyeler birbirleriyle mikrofon yoluyla şakalaştı. Üyelerin büyük bölümü toplantıya katılırken, 30 Mart yerel seçimlerinde kapanacak olan il genel meclisi de son toplantısını yapmış oldu. 
Denizli’de son 5 yılda önemli işler yaptıklarını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, şöyle konuştu: “Bu bizim yaptığımız son toplantı. Yerel seçimlerde tamamen kapanmış olacağız. Şimdiye kadar ben çok iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. İktidar ve muhalefetiyle bir olduk ve Denizli’ye güzel şeyler kazandırdık. Bugün hem üzgün hem de sevinçliyiz. Üzüntümüzün sebebi bir aile olduğumuz il genel meclisi üyelerimizle ayrılmamızdır. Üzüntüsüyle sevinciyle bir dönem geçirdik.Şimdi ayrılacak olmamız bizleri üzüyor. Diğer yandan halkın için hizmetin güçlü bir şekilde büyükşehir ile devam etmesinden dolayı mutluyuz.” 
Yapılan hizmetler ve yatırımlarla gurur duyduklarını ifade eden Gürlesin, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl Özel İdaresi olarak bu güne kadar İl Genel Meclisi’nden aldığımız kararlar ile Denizli’nin en ücra köşelerine kadar hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Aldığımız her kararda halkımızı ve vatandaşlarımızı düşündük. Kimi zaman daha iyi kararların çıkması için tartıştık, kimi zaman birbirimize küstük, kırıldık. Ama bunların hepsi halkımız içindi.”