Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalaörını tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi İlçesi'nin tüm mahallelerindeki halkla bir araya gelmeye çalışan Subaşıoğlu, Muratdede Mahallesi'ndeki Üç Yol Kahvesi'nde yaklaşık Bin kişi ile bir araya gelerek, projeleri hakkında halkı bilgilendirdi. Konuşmanın sonundan halkın isteklerini dinleyip; sorularını yanıtlayan Subaşıoğlu'ndan 9 yaşındaki Elif Görgün, Muatdede Mahallesi'ne Etüt Merkezi yapmasını istedi.
"Projelerimizi yakında açıklayacağız"
Denizli Merkez'de oluşturulan 2 ilçenin sınırları, sorumlulukları hakkında halkı bilgilendiren Subaşıoğlu, Pamukkale ve Merkezefendi İçeleri'nin çatısı olarak büyükşehir belediyesinin olduğunu söyledi. Denizli'de uyumun devam etmesi için üç belediyede de yetki isteyen Subaşıoğlu, uyumun da Denizli'ye gelecek olan kaynakların verimli kullanılası açısından önemli olduğunun altını çizerek; "Önümüzdeki günlerde de projelerimizi açıklayacağız. Bu projeler hiç bir yerde yok. Projelerimiz açıklandığında kaynakların verimli kullanılması açsından biz bir hizmet yapıyorsak, büyükşehir onu yapmayacak. Uyum işte bu yüzden önemli. bize birlikte görev verin, uyumu bozmayalım" dedi.
"Zolan hizmetleri devam etmeli"
Muratdede Mahallesi'nin her seçimde AK Parti'ye destek verdiğini söyleyen Subaşıoğlu, "Muratdede Mahallesi bu seçimlerde de bize destek verecek. Denizli'deki Osman Zolan Abimizin hizmetlerinin kesintisiz devamı için destek vermelerini istiyorum" diye konuştu.
Masum istek
Subaşıoğlu, konuşmanın sonunda halkın sorularını yanıtlayıp; isteklerini not aldı. 9 yaşındaki Elif Görgün, Muratdede Mahallesi'nde her türlü oyun alanlarının olduğunun altını çizerek Etüt Merkezi'nin olmadığını dikkat çekerek; "Buraya bir etüt merkezi istiyorum" dedi. Elifi'in isteğini not alan Subaşıoğlu, "Elif bizden öyle masum bir istekte bulundu ki geri çeviremeyeceğiz. bunu en kısa zamanda değerlendirelim" dedi.
Anne Subaşıoğlu'ndan tam destek
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu'nun annesi Nermin Subaşıoğlu, Muratdede Mahallesi'nde yapılan tanışma ve kaynaşma programında yalnız bırakmadı. Anne Subaşıoğlu, oğlunun konuşmasını büyük heyecan içerisinde en önde katılarak takıp etti.