Günümüzde pek çok mekanda sigara kullanımı yasaklanmıştır. Özellikle kapalı mekanlarda hiçbir şekilde sigara ve tütün kullanımı yapılmamaktadır. Sigara sadece kullanıcısına değil, dumanını alan herkese zararlıdır. Özellikle bebeklerde ve çocuklarda büyük ölçüde üst solunum hastalıklarına neden olur. Sigaranın zararları elbette bununla sınırlı değildir. Ev içinde içilen sigara dumanı evlerde kötü kokuya neden olurken, bakterilerin hızla çoğalmasını da sağlar. Eğer kötü alışkanlığınız olan tütün kullanımına son vermek istiyorsanız e sigaralar iyi bir alternatif olacaktır. E sigara ile ani gelen sigara içme isteğini bastırabilirsiniz. Elektronik sigara ile tütünün verdiği o zararlı toksin maddelerinden kolaylıkla vücudunuzu arındırabilirsiniz. Üstelik e sigaralar kesinlikle bağımlılık yapmaz. Dolayısı ile bir süre e - sigara kullanıp, sigarayı tamamen unuttuğunuzda elektronik sigaradan da uzaklaşabilirsiniz.

Elektronik Sigaranın Parçaları

E sigara üç ayrı parçadan oluşur. Bunlar ise e - likit, atomizer, pil – batarya ve yedek parçalardır.

  • Likit; e – sigaralarda kullanılan likitler, farklı tat almanıza da fayda sağlar. Burada çikolata tadı, en sevdiğiniz meyve aromaları, farklı çiçek aromalarını e sigara ile alabilirsiniz. Tütünün verdiği acı ve kekremsi tadan da kurtulmuş olursunuz buna ek olarak kesinlikle tütünün ağızda verdiği kotu koku bu likitler sayesinde oluşmaz.
  • Atomizer; atomizer e – sigarının başlık kısmıdır. Buradan hoş tat alabilir, duman yerine buhar alabilirsiniz. Etrafa yayılan kötü duman e sigaralarda yaşanmaz.
  • Pi ve batarya ile e sigaralarınızı şarj edebilirsiniz. Yani diğer tütün ürünlerini kullanmak için yanınızda çakmak taşımak zorunda kalacaksınız. Ama e - sigara da çakmak taşımanıza da gerek yoktur. Yine arabada ve taşınabilir şarj cihazlarında kolaylıkla şarj edebilirsiniz.

Elektronik Sigara Fiyatları

E – sigara kullanıcıları için elektronik sigara fiyatları oldukça önemlidir. Burada herkesin bütçesine uygun e sigara bulması mümkündür. Zaten normal sigaralara her geçen gün zam uygulaması yapılmaktadır. En uygun fiyatlı sigaralar 15 – 16 tl gibi rakamlara satışa sunulur. E sigarada bir kez cihaz alımı yapılır ve bir daha cihaz alınmaz. https://elektroniksigarashop.info/elektronik-sigara uygun fiyatlar için adresini ziyaret edebilirsiniz.