Denizli’nin Bozkurt ilçesinde Ali Acar'ın elektrikli testere ile odun keserken bir anlık dikkatsizlik sonucu bileğinden kopan eli, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yerine dikildi. 
Olay sabah saatlerinde Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana geldi. İlçedeki evinde elektrikli testere ile odun kesen Ali Acar (17) bir anlık dikkatsizlik sonucu elini testereye kaptırdı. Çalışır halde bulunan elektrikli testere, Ali Acar isimli gencin elini bileğinden kopardı. 
Olayı gören yakınları durumu hemen 112 acil servis ekiplerine haber verirken, kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kopmuş eli de alarak uzaklaştı. Kopan eli organ nakil çantasına koyan ekipler, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’ne götürdü. Burada acil olarak ameliyata alınan 17 yaşındaki gencin eli, Prof. Dr. Fahir Demirkan tarafından yerine dikildi.
Daha sonra odaya alınan 17 yaşındaki gencin durumunun iyi olduğu belirten Prof. Dr. Fahir Demirkan, "Bize geldiğinde eli tamamen kopmuştu. Hemen ameliyat aldık. Yapılan ameliyattan sonra el yerine dikildi. Şu anda kan dolaşımı sağlandı. Hayatı tehlikesi bulunmuyor" dedi.