Denizli Özel Uğur Okulları 1. Amatör Lig takımlarından Merkezefendi Spor Kulübü yararına konser düzenlendi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen konserin organizasyonunu Fest-İa üstlendi. Gecede Ömer Akbaba stand-up gösterisi ve sunuculuğu ile davetlileri kahkahalara boğdu. Spor kulübü yönetim, teknik heyet ve futbolcuların da tanıtıldığı gecede organizasyona katkı sağlayan sponsor firmalara da plaket takdim edildi. Sanatçı Ekin Uzunlar ve Sunucu Ömer Akbaba’ya Merkezefendi Spor Kulübünün formalarının da hediye edildiği gece görülmeye değerdi. 

EKİN UZUNLAR, KARADENİZ FIRTINASI ESTİRDİ

Karadeniz müziğinin sevilen sesi Halk Müziği Sanatçısı Ekin Uzunlar, “Öptüm Nefesinden”, “Geliyorum Yar”, “Hüznün Gemileri” gibi sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi. Kemençesi ile de şov yapmayı ihmal etmeyen ve sahne performansı ile herkesi büyüleyen Uzunlar, salondaki misafirleri coşturdu. Geceye katılan Karadenizliler başta olmak üzere tüm davetliler horon oynayarak geceye ayrı bir renk kattı. 

KARAPINAR: GURUR DUYUYORUZ

Gecenin anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yapan Merkezefendi Spor Kulübü Başkanı ve Gazeteci Mustafa Karapınar, “Merkezefendi Spor Kulübü olarak amatör kümede mücadele ediyoruz. Her şey çocuklarımız, her şey gençlerimiz için. Sözde değil, biz bu işe özde yürek koyduk. Amatör spor camiasının en büyük sıkıntısı maddi kaynak oluşturmaktır. Biz ‘Kendi finansımızı kendimiz oluşturalım’ diyerek bu yola çıktık. Karadenizliler Dernek Başkanı Birol Konak da bizlere ön ayak oldu ve buraya kadar geldik. Bizim felsefemiz, sahada mücadele etmek kadar sosyal ve kültürel alanda da varlığımızı göstermektir. Bizleri bu anlamlı gecede yalnız bırakmadığınız için sizleri bizler alkışlıyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

SARIKAYA: MERKEZEFENDİSPOR ÖRNEK OLDU

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya, “Göreve talip olduğumuzda bazı prensipler ortaya koyduk. Bizler federasyon yönetimi olarak gençlerimizi sadece spor anlamında değil, kültürel ve  sosyal anlamda da var olabileceğini göstermelerini istemiştik. Fest-İa Organizasyon aracılığı ile Denizli’de amatör anlamda ilk kez bir spor kulübü için böylesine bir gece gerçekleştirdiği için Mustafa Karapınar Başkanıma teşekkür ediyorum. Örnek teşkil eden gecede yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte sizlerle olmaktan mutlu oluyorum. Merkezefendi Spor Kulübü bu organizasyonla amatör spor camiasında bir yol açmış oldu. ” dedi.

Ekin Uzunlar, Denizli'de Karadeniz Fırtınası Estirdi

Ekin Uzunlar, Denizli'de Karadeniz Fırtınası Estirdi

Ekin Uzunlar, Denizli'de Karadeniz Fırtınası Estirdi

Ekin Uzunlar, Denizli'de Karadeniz Fırtınası Estirdi